Gullknapp Pharma AS

HYGIENE PRODUKTER

Les mer om våre nyheter her!


Såpeløs Shampo & Dusj for baby og barn, 780ml

En mild shampo & dusj/badesåpe for baby og barn som ikke svir i øynen. Skånsom og mild pleie av barnets hud og hår.

Produktet renser, gir næring, mykgjør og beskytter den sarte babyhuden mot tørrhet og gir intensiv fuktighet.

Såpen er beriket med Argan olje, Kamille ekstrakt, Vitamin E og Aloe Vera for beroligende og nærende rensing av hodebunnen og håret. De fuktighetsgivende ingrediensene beskytter håret og huden mot tørrhet og etterlater en forfriskende duft.

Den inneholder ikke parabener, SLS eller mineralolje.

Kr 249,-

Klikk her for å bestille dette produktet!
Beskyttende Intimvask PH 4.5, 250ml

Intimvask med pH 4,5 som motvirker kløe/svie og bidrar til å balansere pH-nivået i underlivet, og etterlater en følelse av friskhet og renhet med en behagelig lukt.

Produktet inneholder en unik ingrediens som heter PACS, hentet fra røde tranebær, noe som bidrar til beskyttelse av det intime området og for å hindre bakterier fra å feste seg til kroppens vev. Ekstraktet inneholder en stor mengde av polyfenoler, som er to ganger mer effektiv enn vitamin C og fem ganger mer effektiv enn vitamin E som antioksydanter og anti-inflammatorisk substans. Tranebær blir også kalt for naturlig antibiotika som bidrar til å behandle og forebygge urinveisinfeksjoner.

I tillegg er såpen beriket med ekstrakt fra honning og glyserin, for økt fuktighet og mykhet. Aloe Vera-ekstrakt lindrer og forebygger irritasjon. Fri for parabener.

Kr 209,-

Klikk her for å bestille dette produktet!Gullknapp Pharma ASInformasjon om virksomhetenNettstedskart