Gullknapp Pharma AS

HÅRPLEIE PRODUKTER

 Les mer om våre hårpleie-nyheter her!

 

Hårbalsam med Argan Olje, 780ml

Et velstelt hår krever konstant pleie. På grunn av klimaforhold, hormonelle forandringer, kjemikalier ved farging, hyppig bruk av føner og stylingprodukter, eksponering for salt vann, bidrar alt til å skade hårets kvalitet og utseende. Håret blir tynnere, tørt og flisete. Vår Behandlende Hårbalsam med Argan olje beskytter håret mot disse skadelige effektene og dekker håret med et ytre lag for å beskytte mot skader og forbedre utseendet for et sunt og glansfullt hår. Den er beriket med druekjerneolje, Nesle og Rosemarin ekstrakt, Argan- og Jojobaolje. Den inneholder også Aloe Vera som beroliger hodebunnen, Pro-vitamin B5, vitamin E og Dødehavsmineraler. Balsamen er egnet for alle hårtyper.

Bruk: Etter vask med Shampo, klem ut overflødig vann fra håret, og masser balsamen inn i håret. Vent et minutt før du skyller godt ut med vann. (For de med fett hår, anbefales det å unngå massere balsam i hodebunnen.)

Kr 259,-

Klikk her for å bestille dette produktet!
  Shampo med Keratin, 780 ml

Keratin styrker håret og gir et beskyttende ytre lag som pleier og forebygger flisete tupper og glatter ut håret. Denne shampoen styrker fibrene i håret og beskytter hår som ofte blir varme-behandlet med f.eks. Hårføner, krøll- og rette-tang. Shampoen er beriket med ren Keratin, Argan olje, kamille ekstrakt, Aloe Vera ekstrakt, jojoba olje, vitamin E og proteiner som rehabiliterer håret. Den renser, gir næring og gjenoppretter håret skånsomt uten å tørke ut. Etterlater håret glattere, mykere og sunnere.

Kr 498,-

Klikk her for å bestille dette produktet!Keratin Hårkur, 500ml

Keratin er et protein som utgjør hoveddelen av håret og stenger igjen flisete tupper, glattet ut og skaper et beskyttende ytre lag rundt hårstrået. Denne hårkuren styrker fibrene i håret og reparerer skadet og slitt hår som følge av kjemiske produkter og varmebehandling (hårføner, rettetang o.l.) Den forlenger holdbarheten på utglattet/krøllet hår. Beriket med Keratin, Argan olje, Shea smør, olivenolje, Pro-vitamin B5 og vitamin E. Etter bruk kjennes håret glattere, sunnere, glansfullt og mykere.

Bruk: Etter grundig vask med Shampo, klem ut overflødig vann fra håret. Ha en liten mengde i hånden og masser inn i håret og hodebunn. La virke i minst 10 minutter. Skyll godt. Avslutt med balsam for å lukke hårets skjellag. Anbefalt bruk er 1-2 ganger pr. uke.

Kr 489,-

Klikk her for å bestille dette produktet!
Gullknapp Pharma ASInformasjon om virksomhetenNettstedskart