Gullknapp Pharma AS

Aloe Vera bladets innhold

Aloe Vera familien består av mange forskjellige arter. Den arten som har vært til størst hjelp for mennesket er Aloe Barbadensis Miller. Det er en sukkulentplante, det betyr at bladene er tykke og saftfulle. Den utvikler seg best i varmt og tørt klima. Den har utseende som en kaktus men tilhører liljefamilien.
           Innmaten av

       Aloe Vera bladet
Aloe Vera gele inneholder 75 kjente ingredienser som kan inndeles i følgende grupper:


Vitaminer: Geleen inneholder mange forskjellige vitaminer, men de viktigste er antioksidantene vitamin C, vitamin E og Beta Caroten (forgjengeren til vitamin A). Aloe Vera planten er en av de få plantene som inneholder vitamin B12.

Mineraler: Magnesium, mangan, zink, kobber, krom, kalsium, natrium, kalium og jern.

Aminosyrer: Menneskekroppen trenger 22 aminosyrer for å produsere proteiner. Aloe Vera geleen inneholder 20 av disse. Det viktigste er at geleen inneholder 7 av de 8 livsviktige aminosyrene som kroppen ikke klarer å lage selv, de må derfor tilføres gjennom mat.

Sukkerarter: Aloe Vera inneholder den viktigste kjeden av polysaccharider som påvirker immunsystemet og øker kroppens opptaksevne.

Enzymer: Aloe Vera inneholder lipaser og proteaser som bryter ned mat og hjelper for matmeltingen, også caroxypeptidus finnes, dette går inn i det inflammatoriske systemet.

Vekststeroider: Aloe Vera inneholder de hovedgrupper som har kraftfulle anti-flammatoriske komponenter.

Ligning: Denne trådsubstans gjør at Aloe Vera geleen trenger seg dypt inn i huden.

Saponiner: Aloe Vera sin tørkesubstans har sterk anti-mikrobisk effekt på bakterier, virus og candida (sopp).

Antraquinoner: De viktigste er aloin og emodin, sammen er det sterkt smertestillende, og er velkjent for å motvirke bakterier og virus. Antraquinoner i ren form er sterkt laxativ.

Salisylsyre: Denne aspirin-lignende komponenten motvirker inflammasjon og hjelper til med å bryte ned døde vev når den brukes utvortes.Gullknapp Pharma ASInformasjon om virksomhetenNettstedskart