Gullknapp Pharma AS

Fakta om Dødehavet

Dødehavet er en utrolig, unik kilde til viktige mineraler som hjelper deg å oppnå den friske, unge huden du alltid har drømt om. Det som gjør Dødehavet appellerende for så mange over hele verden, er at det har det som skal til for at du skal se og føle deg vakker innenfra og utenfra.


Dødehavet

  • Det er det laveste setedet på jorden, 420 meter under havflaten.
  • Dødehavet har sitt eget unike klima, 15% ekstra oksygen i Dødehavet tilfører hjernen tørr luft, uten fuktighet, så du kan puste som du ikke kan noe annet sted.
  • Dødehavet har flest soldager i året.
  • Dødehavet inneholder mer salt og mineraler enn noen annen vannmasse i verden.
  • Du flyter i Dødehavet - det er derfor du ikke kan drukne der.
  • Dødehavet har en svart mineralleire, som er fantastisk for huden.
  • Dødehavet fungerer som et helse- og rehabiliterings-kurbad. Det har mange skjønnhetssentere, SPA- og mineralbassenger der pasienter kan hvile og få legedom for hudproblemer og oppnå mental avslapping.
  • Pasienter som lider av psoriasis/psoriasis-artritt/atopisk dermatitt/vitiligo/artritt/astma er gode kandidater for bruk av hudpleieprodukter fra Dødehavet. Dødehavets kosmetikk og mineralprodukter har vist seg å være medet effektivt i helbredelse av hudrealterte problemer. Mange pasienter fra hele verden kjøper kosmetiske produkter fra Dødehavet, for disse er dette den beste naturlige behandlingen for sine hudproblemer.


Fordeler med kosmetiske produkter fra Dødehavet


Dødehavsproduktene er beriket med mineraler, 23% oksygen, svovel, magnesium, kalsium, natrium og kalium - en vinnerkombinasjon som bidrar til hudens helse på en måte som ingen andre produkter kan gjøre. Hvis du noen gang har vært ved Dødehavet eller prøvd våre Health & Beauty Dødehavsprodukter, kjenner du til forskjellen.

Dødehavets skjønnhetsprodukter gjør huden myk, frisk og glødende på en måte du aldri har kjent før.

Dødehavsprodukter har vært en kilde til helbredelse og terapi for de som lider av forskjellige hudproblemer. Mange kommer hvert år for å bade i Dødehavet, som består av en svært høy konsentrasjon av salt og mineraler.

Ingrediensene i vannet i Dødehavet er et virkelig naturmirakel og anses av mange hudeksperter for å være en av de beste naturlige terapeutiske ressursene.

Hemmeligheten med Dødehavet ligger i den svært høye konsentrasjonen av gunstige mineraler - det er faktisk jordens høyeste konsentrasjon av mineraler - 31,5%. Blandt de 21 vesentlige mineralene som finnes i Dødehavet, er 12 unike og finnes bare i Dødehavet, i tillegg til de gunstige proteinene.

Dødehavet er en ungdomskilde, som i dag er godt kjent som et av verdens beste naturlige kurbad.
Gullknapp Pharma ASInformasjon om virksomhetenNettstedskart